Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană filtrantă BWT SLIM MEI 3,6 l + storcătorde mână Cană filtrantă BWT SLIM MEI 3,6 l + storcătorde mână
 Cana filtrantă BWT Slim, cu volum de 2,6 litri, are un storcător manual ca care veți stoarce și ultima picătură din citricele preferate.   BWT Slim 3,6 l se remarcă prin designul său simplu și direct, având cel mai mare volum din clasa sa. Datorită volumului mare, această cană filtrantă este potrivită pentru gospodăriile mai mari, cafenele, birouri etc. Pe capac este un indicator mecanic de schimbare a filtrului, care vă reamintește timpul necesar de înlocuire cartușului filtrant. În afară de aceasta, cana filtrantă are un capac cu umplere automată. Mânerul ergonomic permite o manipulare ușoară și sigură. Cana încape pe ușa tuturor frigiderelor obișnuite.   Pachetul include 1 filtru și un storcător de citrice, care se montează pe gura oricărei sticle. Se poate spăla în mașina de spălat vase (în afară de capacul cu indicator). Produs fabricat în Germania.  
4,0 7
63

Cană filtrantă BWT SLIM MEI 3,6 l + storcătorde mână

Reducere
Cană filtrantă BWT SLIM MEI 3,6 l + storcătorde mână

Cană filtrantă BWT SLIM MEI 3,6 l + storcătorde mână

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCana filtrantă BWT Slim, cu volum de 2,6 litri, are un storcător manual ca care veți stoarce și ultima picătură din citricele preferate.
 
BWT Slim 3,6 l se remarcă prin designul său simplu și direct, având cel mai mare volum din clasa sa. Datorită volumului mare, această cană filtrantă este potrivită pentru gospodăriile mai mari, cafenele, birouri etc. Pe capac este un indicator mecanic de schimbare a filtrului, care vă reamintește timpul necesar de înlocuire cartușului filtrant. În afară de aceasta, cana filtrantă are un capac cu umplere automată. Mânerul ergonomic permite o manipulare ușoară și sigură. Cana încape pe ușa tuturor frigiderelor obișnuite.
 
Pachetul include 1 filtru și un storcător de citrice, care se montează pe gura oricărei sticle. Se poate spăla în mașina de spălat vase (în afară de capacul cu indicator). Produs fabricat în Germania.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 28 cm
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 3 buc.
Volum: 3,6 l

Codul de catalog:

 117348
Distribuie
bwt

Review-uri

4,0 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide