Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune din lemn Dopuri de plută, 25 cm Decorațiune din lemn Dopuri de plută, 25 cm
 Vă place vinul și doriți să creați un decor elegant și deosebit din dopuri de plută? Achiziționați această ramă specială, în care puteți arunca dopurile de sticlă și să aveți o amintire a momentelor minunate cu vin bun. În partea de sus a ramei se află o gaură prin care puteți arunca dopul. Puteți suspenda rama cu ajutorul cârligului din spate.
4,5 15
34

Decorațiune din lemn Dopuri de plută, 25 cm

Decorațiune din lemn Dopuri de plută, 25 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVă place vinul și doriți să creați un decor elegant și deosebit din dopuri de plută? Achiziționați această ramă specială, în care puteți arunca dopurile de sticlă și să aveți o amintire a momentelor minunate cu vin bun. În partea de sus a ramei se află o gaură prin care puteți arunca dopul.

Puteți suspenda rama cu ajutorul cârligului din spate.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4 cm
Culoare: maro
Înălţime: 25 cm
Lăţime: 20 cm
Material: lemn

Codul de catalog:

 682957
Distribuie

Review-uri

4,5 (15 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide