Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Taburet stivuibil de grădină Ratan, 45x 35,5 x 35,5 cm, champagne Taburet stivuibil de grădină Ratan, 45x 35,5 x 35,5 cm, champagne
 Acest taburet ușor și practic vă va asigura confortul aproape oriunde doriți să stați jos. Taburetul este stivuibil, fiind potrivit pentru balcoane și spații mai mici. Excelează prin manopera de calitate și nu necesită aproape niciun fel întreținere. Poate fi utilizat în interior şi exterior.   Taburetul are o împletitură din plastic cu design de ratan de culoare crem. În caz de murdărire grea, se spăla cu ușurință cu un aparat de spălat cu presiune.   Plasticul folosit la fabricarea acestui taburet nu conține componenți reciclați, ceea ce garantează o calitate înaltă și o durată de viață lungă. Vopseaua utilizată are proprietăți tehnologice perfecte, care conferă mobilierului un aspect atractiv și o rezistență ridicată la radiațiile UV. Acest lucru garantează stabilitate coloristică pe termen lung, chiar și atunci când mobilierul este expus la lumina directă a soarelui. În același timp, mobilierul este rezistent la temperaturi extrem de scăzute și la umiditate intensă, fapt pentru care poate fi utilizat în interior și în exterior.  
4,5 13
50

Taburet stivuibil de grădină Ratan, 45x 35,5 x 35,5 cm, champagne

Taburet stivuibil de grădină Ratan, 45x 35,5 x 35,5 cm, champagne

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest taburet ușor și practic vă va asigura confortul aproape oriunde doriți să stați jos. Taburetul este stivuibil, fiind potrivit pentru balcoane și spații mai mici. Excelează prin manopera de calitate și nu necesită aproape niciun fel întreținere. Poate fi utilizat în interior şi exterior.
 
Taburetul are o împletitură din plastic cu design de ratan de culoare crem. În caz de murdărire grea, se spăla cu ușurință cu un aparat de spălat cu presiune.
 
Plasticul folosit la fabricarea acestui taburet nu conține componenți reciclați, ceea ce garantează o calitate înaltă și o durată de viață lungă. Vopseaua utilizată are proprietăți tehnologice perfecte, care conferă mobilierului un aspect atractiv și o rezistență ridicată la radiațiile UV. Acest lucru garantează stabilitate coloristică pe termen lung, chiar și atunci când mobilierul este expus la lumina directă a soarelui. În același timp, mobilierul este rezistent la temperaturi extrem de scăzute și la umiditate intensă, fapt pentru care poate fi utilizat în interior și în exterior.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 35,5 cm
Culoare: bej
Greutate: 1,2 kg
Înălţime: 45 cm
Lăţime: 35,5 cm
Material: Plastic
Sarcina: 100 kg

Codul de catalog:

 691947
Distribuie

Review-uri

4,5 (13 review-uri)
92 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide