Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Câine pluș Rappa Labrador cu pui, 25 cm Câine pluș Rappa Labrador cu pui, 25 cm
 AceAcest simpatic câine Labrador, cu puiul lui, va completa de minune colecția de jucării din pluș. Puiul are 13 cm și este unit de câinele mare doar cu o ață, putând fi simplu separat prin ruperea acestei ațe. Jucăria este confecționată din pluș de înaltă calitate, având o umplutură Eco-Friendly din sticle PET reciclate. Acest material este pe deplin sigur, nu diferă de o umplutură standard și este complet atestat pentru siguranța copiilor de orice vârstă. În același timp, solicită mult mai puțin mediu înconjurător.
5,0 2
88

Câine pluș Rappa Labrador cu pui, 25 cm

Câine pluș Rappa Labrador cu pui, 25 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceAcest simpatic câine Labrador, cu puiul lui, va completa de minune colecția de jucării din pluș. Puiul are 13 cm și este unit de câinele mare doar cu o ață, putând fi simplu separat prin ruperea acestei ațe. Jucăria este confecționată din pluș de înaltă calitate, având o umplutură Eco-Friendly din sticle PET reciclate. Acest material este pe deplin sigur, nu diferă de o umplutură standard și este complet atestat pentru siguranța copiilor de orice vârstă. În același timp, solicită mult mai puțin mediu înconjurător.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Lăţime: 25 cm
Vârsta recomandată de la: 0 luni

Codul de catalog:

 690846
Distribuie
rappa

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide