Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cattara Masă telescopică pentru camping Double, maro Cattara Masă telescopică pentru camping Double, maro
 Masă pliantă cu o suprafață plană și un model care imită într-un mod de calitate lemnul pentru a vă bucura clipele petrecute în camping, în grădină sau picnic. Masa este echipată cu două picioare de extensie care asigură o stabilitate înaltă. Picioarele sunt fixate în pozițiile lor, astfel încât nu există riscul plierii nedorite, în plus este posibilă reglarea înălțimii telescopice în două poziții cu blocare și una extremă. Suprafața mesei este realizată dintr-o placă solidă din două piese, oferind o bază solidă pentru servirea mesei. Suprafața plăcii este ușor de spălat. Cu dimensiunile sale de 60 x 60 x 6,5 cm și greutatea cu scaune în starea pliată, masa este pliabilă și se poate transporta datorită unei mâner practic. 
4,5 16
260

Cattara Masă telescopică pentru camping Double, maro

Cattara Masă telescopică pentru camping Double, maro

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereMasă pliantă cu o suprafață plană și un model care imită într-un mod de calitate lemnul pentru a vă bucura clipele petrecute în camping, în grădină sau picnic.

Masa este echipată cu două picioare de extensie care asigură o stabilitate înaltă. Picioarele sunt fixate în pozițiile lor, astfel încât nu există riscul plierii nedorite, în plus este posibilă reglarea înălțimii telescopice în două poziții cu blocare și una extremă.

Suprafața mesei este realizată dintr-o placă solidă din două piese, oferind o bază solidă pentru servirea mesei. Suprafața plăcii este ușor de spălat.

Cu dimensiunile sale de 60 x 60 x 6,5 cm și greutatea cu scaune în starea pliată, masa este pliabilă și se poate transporta datorită unei mâner practic.Codul de catalog:

 680883
Distribuie
cattara

Review-uri

4,5 (16 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide