Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Coș de rufe Bamboo, Coș de rufe Bamboo,
 Un coș frumos și practic vă va ajuta să mențineți ordine în casă. Este confecționat din bambus și este potrivit nu numai pentru rufele murdare, dar și pentru jucării, încălțăminte etc. Coșul are un volum mare, dar poate fi ușor pliat și depozitat. Materialul din bambus utilizat îi conferă un aspect plăcut, natural, iar coșul va arăta frumos în hol sau în sufragerie. Interiorul coșului este echipat cu o husă detașabilă din material textil, pe care o puteți scoate cu ușurință împreună cu conținutul său și, în caz de murdărire o puteți spăla cu rufele murdare. Dimensiuni: 40 x 30 x 60 cm.
0,0 0
130

Coș de rufe Bamboo,

Noutate
Coș de rufe Bamboo,

Coș de rufe Bamboo,

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn coș frumos și practic vă va ajuta să mențineți ordine în casă. Este confecționat din bambus și este potrivit nu numai pentru rufele murdare, dar și pentru jucării, încălțăminte etc. Coșul are un volum mare, dar poate fi ușor pliat și depozitat. Materialul din bambus utilizat îi conferă un aspect plăcut, natural, iar coșul va arăta frumos în hol sau în sufragerie. Interiorul coșului este echipat cu o husă detașabilă din material textil, pe care o puteți scoate cu ușurință împreună cu conținutul său și, în caz de murdărire o puteți spăla cu rufele murdare. Dimensiuni: 40 x 30 x 60 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 30 cm
Culoare: negru
Înălţime: 60 cm
Lăţime: 40 cm
Material: bambus

Codul de catalog:

 800101
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide