Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză de tablă Orion Flugi, 20 x 13 x 6,5 cm Doză de tablă Orion Flugi, 20 x 13 x 6,5 cm
 Prin toată casa dar mai ales în bucătărie se simte mirosul biscuiților de Crăciun! Fiecare familie își are rețetele preferate de diferite bunătăți de casă, dar unde să le depozităm înainte de servire? Cel mai bine într-o cutie metalică cu motiv de Crăciun. În caz că nu sunteți iubitorii de biscuiți de casă, puteți folosi această doză pentru a depozita fructe uscate, alune, sau poate cadouri mărunte pentru cei dragi.
4,5 6
29

Doză de tablă Orion Flugi, 20 x 13 x 6,5 cm

Doză de tablă Orion Flugi, 20 x 13 x 6,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePrin toată casa dar mai ales în bucătărie se simte mirosul biscuiților de Crăciun! Fiecare familie își are rețetele preferate de diferite bunătăți de casă, dar unde să le depozităm înainte de servire? Cel mai bine într-o cutie metalică cu motiv de Crăciun.

În caz că nu sunteți iubitorii de biscuiți de casă, puteți folosi această doză pentru a depozita fructe uscate, alune, sau poate cadouri mărunte pentru cei dragi.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 13 cm
Culoare: argintiu
Înălţime: 6,5 cm
Lăţime: 20 cm
Material: tablă

Codul de catalog:

 124528
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide