Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Habitat Covor Love Shaggymaro deschis, 80 x 150 cm Habitat Covor Love Shaggymaro deschis, 80 x 150 cm
 Covorul dintr-o singură culoare din colecția Love Shaggy este minunat și mițos, cu fire lungi. Pe un asemenea covor mițos se umblă comod și desculț. Practic se potrivește în toate interioarele. Culoarea sugestivă maro deschis generează o atmosferă plăcută și intimă căminului dumneavoastră.   Covoarele brandului Habitat se remarcă prin materiale și execuții de înaltă calitate. Conferă stil și eleganță căminului dumneavoastră.  
4,0 1
386

Habitat Covor Love Shaggymaro deschis, 80 x 150 cm

Habitat Covor Love Shaggymaro deschis, 80 x 150 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovorul dintr-o singură culoare din colecția Love Shaggy este minunat și mițos, cu fire lungi. Pe un asemenea covor mițos se umblă comod și desculț. Practic se potrivește în toate interioarele. Culoarea sugestivă maro deschis generează o atmosferă plăcută și intimă căminului dumneavoastră.
 
Covoarele brandului Habitat se remarcă prin materiale și execuții de înaltă calitate. Conferă stil și eleganță căminului dumneavoastră.
 

Codul de catalog:

 207306
Distribuie
habitat

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide