Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalație luminoasă Ciupercă, roșu, 12 beculețe Instalație luminoasă Ciupercă, roșu, 12 beculețe
  et de instalații de iluminat tradițional cu becuri din sticlă în formă de ciupercă, fabricat în Republica Cehă. Lanțul conține 12 becuri, sursa de alimentare 20V/0,1A. Lungimea totală a lanțului este de 10,7 m, iar cablul de alimentare are o lungime de 3 m. Distanța dintre fiecare bec este de 70 cm. Lanțul este potrivit pentru brazi mijlocii. Culoarea luminii becului este alb cald, becurile individuale sunt atașate de crengi cu ajutorul unui clips. Dimensiunea medie a becului Ciupercă este de 6,4 x 2,8 cm (lungime x diametru), cu o durată de viață de 500 de ore.
2,5 1
362

Instalație luminoasă Ciupercă, roșu, 12 beculețe

Instalație luminoasă Ciupercă, roșu, 12 beculețe

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

et de instalații de iluminat tradițional cu becuri din sticlă în formă de ciupercă, fabricat în Republica Cehă. Lanțul conține 12 becuri, sursa de alimentare 20V/0,1A. Lungimea totală a lanțului este de 10,7 m, iar cablul de alimentare are o lungime de 3 m. Distanța dintre fiecare bec este de 70 cm.

Lanțul este potrivit pentru brazi mijlocii. Culoarea luminii becului este alb cald, becurile individuale sunt atașate de crengi cu ajutorul unui clips. Dimensiunea medie a becului Ciupercă este de 6,4 x 2,8 cm (lungime x diametru), cu o durată de viață de 500 de ore.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 23 W
Culoare: roșu
Dulie: E10
Lungime: 1070 cm
Lungime cablu de alimentare: 3 m
Material: plastic + sticlă

Codul de catalog:

 704025
Distribuie

Review-uri

2,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide