Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalaţie luminoasă Picături căzând, 100 LED Instalaţie luminoasă Picături căzând, 100 LED
 Pe ceastă Pe această instalație luminoasă sunt amplasate în total 10 tuburi cu lungime de 18 cm, cu 100 lumini LED, care luminează alb rece. Lungimea totală a instalației este de 8 metri, cablu de alimentare are o lungime de 4 metri. Distanța dintre becuri este de 80 cm. Alimentare 230/9V.
4,0 6
194

Instalaţie luminoasă Picături căzând, 100 LED

Instalaţie luminoasă Picături căzând, 100 LED

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePe ceastă Pe această instalație luminoasă sunt amplasate în total 10 tuburi cu lungime de 18 cm, cu 100 lumini LED, care luminează alb rece. Lungimea totală a instalației este de 8 metri, cablu de alimentare are o lungime de 4 metri. Distanța dintre becuri este de 80 cm. Alimentare 230/9V.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Lungime: 800 cm

Codul de catalog:

 678398
Distribuie

Review-uri

4,0 (6 review-uri)
83 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide