Mixer decorator Tescoma DELÍCIA Mixer decorator Tescoma DELÍCIA
 Pregătiți o frișcă de casă adevărată și decorați confortabil mâncarea sau băuturile direct din acest mixer decorator.   Într-un singur vas, puteți bate confortabil frișca, rotiți pistonul pentru a transforma mixerul în decorator și puteți decora mâncarea sau băuturile direct cu frișca pregătită, nu trebuie să mutați frișca în pungi de decorare.   Mixarea și decorarea într-un singur vas este posibilă datorită discului unic de amestecare cu arc și garnitură din silicon. În timpul mixării, smântâna curge treptat prin orificiile discului de mixare. După mixare, orificiile sunt închise cu un disc compact cu garnitură din silicon și, prin apăsarea mânerului, puteți aplica confortabil frișca. De livrează cu 3 duze de decorare și 1 de umplere. Garanție 3 ani.
4,5 12
80

Mixer decorator Tescoma DELÍCIA

Mixer decorator Tescoma DELÍCIA

12 review-uri
79,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: joi 23. 09. 2021  
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescrierePregătiți o frișcă de casă adevărată și decorați confortabil mâncarea sau băuturile direct din acest mixer decorator.
 
Într-un singur vas, puteți bate confortabil frișca, rotiți pistonul pentru a transforma mixerul în decorator și puteți decora mâncarea sau băuturile direct cu frișca pregătită, nu trebuie să mutați frișca în pungi de decorare.
 
Mixarea și decorarea într-un singur vas este posibilă datorită discului unic de amestecare cu arc și garnitură din silicon. În timpul mixării, smântâna curge treptat prin orificiile discului de mixare. După mixare, orificiile sunt închise cu un disc compact cu garnitură din silicon și, prin apăsarea mânerului, puteți aplica confortabil frișca. De livrează cu 3 duze de decorare și 1 de umplere. Garanție 3 ani.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 9 cm
Greutate: 0,24 kg
Înălţime: 24 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 117605
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide