Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Oglindă de cosmetică Kela Avita Oglindă de cosmetică Kela Avita
 Oglinda murală marca KELA are un design modern şi un diametru de 18,5 cm, oferindu-vă pe o parte o imagine reală iar pe cealaltă o imagine mărită de 5 ori. Oglinda se montează pe perete prin intermediul unui mecanism de fixare, putând fi apropiată simplu, în funcţie de nevoi. Oglinda poate fi apropiată sau îndepărtată de perete în intervalul 18 - 40 cm. Această oglindă murală este din seria Avita.   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
4,0 9
130

Oglindă de cosmetică Kela Avita

Oglindă de cosmetică Kela Avita

9 review-uri
129,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: miercuri 05. 10. 2022
Cumpărând obţineţi 21 Norocei

DescriereOglinda murală marca KELA are un design modern şi un diametru de 18,5 cm, oferindu-vă pe o parte o imagine reală iar pe cealaltă o imagine mărită de 5 ori. Oglinda se montează pe perete prin intermediul unui mecanism de fixare, putând fi apropiată simplu, în funcţie de nevoi. Oglinda poate fi apropiată sau îndepărtată de perete în intervalul 18 - 40 cm. Această oglindă murală este din seria Avita.
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Culoare: argintiu
Diametru: 18,5 cm
Înălţime: 35,5 cm
Lăţime: 40 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 678523
Distribuie
kela

Review-uri

4,0 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide