Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare Tescoma myDRINK Colori 300 ml, transparente Pahare Tescoma myDRINK Colori 300 ml, transparente
 Paharele myDRINK Colori sunt niște pahare de lux, cu pereți groși din sticlă colorată și transparentă, în 5 variante de culoare. Paharele sunt fabricate manual și au o formă și un decor unic sub formă de bule distanțate neregulat pe interiorul sticlei. Paharele myDRINK Colori sunt excelente pentru mesele de zi cu zi și pentru cele festive.
4,5 2
23

Pahare Tescoma myDRINK Colori 300 ml, transparente

Pahare Tescoma myDRINK Colori 300 ml, transparente

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePaharele myDRINK Colori sunt niște pahare de lux, cu pereți groși din sticlă colorată și transparentă, în 5 variante de culoare. Paharele sunt fabricate manual și au o formă și un decor unic sub formă de bule distanțate neregulat pe interiorul sticlei. Paharele myDRINK Colori sunt excelente pentru mesele de zi cu zi și pentru cele festive.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 8,5 cm
Greutate: 0,28 kg
Înălţime: 10 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 300 ml

Codul de catalog:

 118259
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide