Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perdea Alba, 200 x 250 cm Perdea Alba, 200 x 250 cm
 Perdelele sunt discrete şi poate că nici nu le observăm în încăpere, dar totuși sunt o componentă importantă a casei noastre. Fac locuința mai confortabilă şi mai plăcută iar încăperile nu par a fi goale. Astfel vă veți bucura din plin de confortul casei dvs.,   Perdea fină Alba este o perdea la bucată din jacquard, pe care o puteți suspenda direct la fereastră. Pe marginea de sus se poate coase o bandă de perdea pe care o puteți strânge pentru a obține cutele dorite. Perdeaua Alba este o dovadă a faptului că în simplitate este frumusețea.
4,5 22
64

Perdea Alba, 200 x 250 cm

Perdea Alba, 200 x 250 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePerdelele sunt discrete şi poate că nici nu le observăm în încăpere, dar totuși sunt o componentă importantă a casei noastre. Fac locuința mai confortabilă şi mai plăcută iar încăperile nu par a fi goale. Astfel vă veți bucura din plin de confortul casei dvs.,
 
Perdea fină Alba este o perdea la bucată din jacquard, pe care o puteți suspenda direct la fereastră. Pe marginea de sus se poate coase o bandă de perdea pe care o puteți strânge pentru a obține cutele dorite. Perdeaua Alba este o dovadă a faptului că în simplitate este frumusețea.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 250 cm
Lăţime: 200 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 200 x 250 cm

Codul de catalog:

 201711
Distribuie

Review-uri

4,5 (22 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide