Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perdea Albani Ina, 300 x 145 cm Perdea Albani Ina, 300 x 145 cm
 O modalitate excelentă de a face mai confortabil interiorul unei camere! Perdeaua din material transparent alb este probabil indispensabilă pentru orice locuinţă. Este vorba despre o perdea la bucată, cu care nu veţi avea nicio grijă. Perdeaua Ina este tivită şi pregătită pentru a fi pusă la geam. Perdeaua este prevăzută şi cu bandă de încreţire.
4,5 40
69

Perdea Albani Ina, 300 x 145 cm

Reducere
Perdea Albani Ina, 300 x 145 cm

Perdea Albani Ina, 300 x 145 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO modalitate excelentă de a face mai confortabil interiorul unei camere! Perdeaua din material transparent alb este probabil indispensabilă pentru orice locuinţă. Este vorba despre o perdea la bucată, cu care nu veţi avea nicio grijă. Perdeaua Ina este tivită şi pregătită pentru a fi pusă la geam. Perdeaua este prevăzută şi cu bandă de încreţire.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 145 cm
Lăţime: 300 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 300 x 145 cm

Codul de catalog:

 222722
Distribuie
albani

Review-uri

4,5 (40 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide