Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă muzicală, 50 x 70 cm Pernă muzicală, 50 x 70 cm
  Bucuraţi-vă de muzica preferată şi înainte de a adormi, chiar fără căşti! Perna muzicală are încorporat un difuzor la care este suficient să conectaţi un player pentru a putea asculta muzica fără căşti. Nu trebuie să vă temeţi că perna ar putea deranja pe altcineva. Perna este confecţionată astfel încât muzica s-o audă numai cel care are capul pe ea..   Perna este potrivită şi pentru alergici. Materialul de suprafaţa este din microfibre 100%, de cea mai înaltă calitate Avantajul constă din faptul că husa detaşabilă poate fi spălată în maşina de spălat rufeşi se poate usca în maşina de uscat rufe. Umplutura este într-o husă separată, cu fermoar, ceea ce asigură un confort maximă la manipulare, cantitatea de umplutură putând vi adaptată în funcţie de nevoi.   Difuzorul este încorporat într-un buzunar separat, cu scai, aflat în interiorul umpluturii pernei din fibre tubulare. Se poate scoate cu uşurinţă înainte de spălare. Conectarea la player se face prin intermediul unui conector clasic jack 3,5 mm. Lungimea cablului este de 60 cm.
4,5 5
88

Pernă muzicală, 50 x 70 cm

Pernă muzicală, 50 x 70 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bucuraţi-vă de muzica preferată şi înainte de a adormi, chiar fără căşti! Perna muzicală are încorporat un difuzor la care este suficient să conectaţi un player pentru a putea asculta muzica fără căşti. Nu trebuie să vă temeţi că perna ar putea deranja pe altcineva. Perna este confecţionată astfel încât muzica s-o audă numai cel care are capul pe ea..
 
Perna este potrivită şi pentru alergici. Materialul de suprafaţa este din microfibre 100%, de cea mai înaltă calitate Avantajul constă din faptul că husa detaşabilă poate fi spălată în maşina de spălat rufeşi se poate usca în maşina de uscat rufe. Umplutura este într-o husă separată, cu fermoar, ceea ce asigură un confort maximă la manipulare, cantitatea de umplutură putând vi adaptată în funcţie de nevoi.
 
Difuzorul este încorporat într-un buzunar separat, cu scai, aflat în interiorul umpluturii pernei din fibre tubulare. Se poate scoate cu uşurinţă înainte de spălare. Conectarea la player se face prin intermediul unui conector clasic jack 3,5 mm. Lungimea cablului este de 60 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 50 x 70 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: fibre sintetice biluțe
Mărime: 50 x 70 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 221565
Distribuie

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide