Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă voiaj pentru copii Comic Animal green, 27 x 25 cm Pernă voiaj pentru copii Comic Animal green, 27 x 25 cm
 Perniță de călătorie excelentă cu motiv original, umplută cu biluțe micro preaglomerate, va fi un camarad preferat al copiilor dumneavoastră în timpul călătoriei. Biluțele se adaptează corpului în zona capului și a gâtului. Pernița va micșora tensiunea și oboseala mușchiului cervical. Va permite somnul confortabil fără dureri de coloană. Pernița susține capul în poziția corectă.  Recomandăm spălare manuală la 30°C.
4,0 2
49

Pernă voiaj pentru copii Comic Animal green, 27 x 25 cm

Pernă voiaj pentru copii Comic Animal green, 27 x 25 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePerniță de călătorie excelentă cu motiv original, umplută cu biluțe micro preaglomerate, va fi un camarad preferat al copiilor dumneavoastră în timpul călătoriei. Biluțele se adaptează corpului în zona capului și a gâtului. Pernița va micșora tensiunea și oboseala mușchiului cervical. Va permite somnul confortabil fără dureri de coloană. Pernița susține capul în poziția corectă. 

Recomandăm spălare manuală la 30°C.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni pernă: 27 x 25 cm
Închidere: NU
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester

Codul de catalog:

 222755
Distribuie

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide