Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pilă de unghii Vitility VIT-70110150, ergonomicăși stabilă Pilă de unghii Vitility VIT-70110150, ergonomicăși stabilă
 Această pilă practică pentru unghii este potrivită pentru persoanele cu abilități motrice reduse sau pentru cele care pot folosi doar o mână și le este greu să își îngrijească unghiile. Această pilă de unghii permite pilirea cu ușurință a unghiilor fără a fi nevoie să o țineți în mână. Datorită ventuzelor de pe partea inferioară, o puteți atașa ferm pe o suprafață solidă și netedă, astfel încât pila să rămână pe loc atunci când trebuie să vă piliți unghiile.
0,0 0
48

Pilă de unghii Vitility VIT-70110150, ergonomicăși stabilă

Pilă de unghii Vitility VIT-70110150, ergonomicăși stabilă

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă pilă practică pentru unghii este potrivită pentru persoanele cu abilități motrice reduse sau pentru cele care pot folosi doar o mână și le este greu să își îngrijească unghiile.
Această pilă de unghii permite pilirea cu ușurință a unghiilor fără a fi nevoie să o țineți în mână. Datorită ventuzelor de pe partea inferioară, o puteți atașa ferm pe o suprafață solidă și netedă, astfel încât pila să rămână pe loc atunci când trebuie să vă piliți unghiile.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Greutate: 0,03 kg
Lăţime: 4 cm
Lungime: 9 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 358700
Distribuie
vitility

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide