Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Prosop Luxie alb, 70 x 140 cm Prosop Luxie alb, 70 x 140 cm
 Bucuraţi-vă de confortul maxim cu bumbacul de primă calitate. Prosopul Luxie are o capacitate de absorbţie excelentă, un gramaj mare şi se usucă rapid. Modelul simplu, dar în acelaşi timp modern, cu siguranţă nu va deveni plictisitor şi calitate de neînlocuit vă va face să nu doriţi să înlocuiţi acest prosop. Acest prosop nu este compatibil cu curăţarea chimică.
4,0 2
70

Prosop Luxie alb, 70 x 140 cm

Prosop Luxie alb, 70 x 140 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBucuraţi-vă de confortul maxim cu bumbacul de primă calitate. Prosopul Luxie are o capacitate de absorbţie excelentă, un gramaj mare şi se usucă rapid. Modelul simplu, dar în acelaşi timp modern, cu siguranţă nu va deveni plictisitor şi calitate de neînlocuit vă va face să nu doriţi să înlocuiţi acest prosop. Acest prosop nu este compatibil cu curăţarea chimică.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Greutate: 570 g/m2
Material: 100% bumbac
Mărime: 70 x 140 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 204219
Distribuie
bellatex

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide