Menu
Sencor SRM 1800SS fierbător de orez Sencor SRM 1800SS fierbător de orez
Oală specială pentru fierberea orezului Sencor SRM 1800SS, care funcționează pe principiul fierberii în abur. Oala are un volum de 1.8 litri, deci în ea se poate prepara până la 500 grame de orez. Acest fierbător de orez este potrivit pentru pregătirea tuturor tipurilor de orez, inclusiv orez pentru Sushi. Un avantaj deosebit îl constituie decuplarea automată după fierbere și comutarea pe funcția "keep warm" (păstrează orezul cald pentru o perioadă de 6 ore). Veți aprecia și oala detașabilă cu suprafața anti-aderentă, care vă permite o curățare ușoară. Accesorii: spatulă specială pentru orez, măsura pentru orez și apă
4,0 34
143

Sencor SRM 1800SS fierbător de orez

Sencor SRM 1800SS fierbător de orez

Disponibilitate: produs inactiv

Descriere

Oală specială pentru fierberea orezului Sencor SRM 1800SS, care funcționează pe principiul fierberii în abur. Oala are un volum de 1.8 litri, deci în ea se poate prepara până la 500 grame de orez. Acest fierbător de orez este potrivit pentru pregătirea tuturor tipurilor de orez, inclusiv orez pentru Sushi. Un avantaj deosebit îl constituie decuplarea automată după fierbere și comutarea pe funcția "keep warm" (păstrează orezul cald pentru o perioadă de 6 ore). Veți aprecia și oala detașabilă cu suprafața anti-aderentă, care vă permite o curățare ușoară.

Accesorii:

spatulă specială pentru orez, măsura pentru orez și apă

Consum de energie: 700 W
Culoare: argintiu
Ecran LCD: Nu
Material: inox
Volum: 1,8 l
 103285
Distribuie
sencor

Review-uri

4,0 (34 review-uri)
94 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide