Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de cleme pentru nivelare Sixtol LEVEL SYSTEMT-HOLD 1 mm, 500 buc. Set de cleme pentru nivelare Sixtol LEVEL SYSTEMT-HOLD 1 mm, 500 buc.
 Set de cleme de nivelare LEVEL SYSTEM T-HOLD de înaltă calitate pentru nivelarea gresiei. Aceste cleme sunt utilizate în combinație cu pene de nivelare și clești în timpul așezării gresiei pentru nivelare - introduceți clemele în rosturi în funcție de lățimea rostului, introduceți pene în clemă și utilizați cleștele special de nivelare pentru a nivela gresia. Odată ce adezivul de sub gresie s-a întărit, folosiți un ciocan de cauciuc pentru a lovi clemele, sigilați rosturile și ați terminat. Penele, cleștele și ciocanul nu sunt incluse în acest set și trebuie achiziționate în funcție de necesități. Avantaje: așezarea ușoară, rapidă și precisă a gresiei elimină inegalitățile de înălțime dintre gresie și faianță, așa-numitul lippage potrivit pentru gresie și faianță de toate materialele și formele Utiliare: în timpul instalării, introduceți clipsuri de lățimea necesară în rosturile dintre plăci. introduceți pene în toate clemele. cu ajutorul cleștilor de nivelare, trageți prima pană în cleme până când gresia este la nivel. înșurubați șurubul de fixare de pe clește în funcție de prima pană pentru a trage restul faianței sau gresiei cu aceeași forță. strângeți restul de pene. odată ce adezivul s-a întărit (de obicei după 24 de ore), îndepărtați clemele lovind cu ciocanul de cauciuc din lateral în direcția rostului. Notă: Penele pot fi utilizate în mod repetat.. Notă: Rostul trebuie să fie curat pentru a putea îndepărta corect capsele cu un ciocan Pachetul conține:500x clemă de nivelare 1 mm Parametri tehnici: grosime: 1 mm lățime: 36 mm înălțime: 40 mm material: plastic pentru faianță/gresie cu grosime de: 4 - 15 mm
0,0 0
96

Set de cleme pentru nivelare Sixtol LEVEL SYSTEMT-HOLD 1 mm, 500 buc.

Set de cleme pentru nivelare Sixtol LEVEL SYSTEMT-HOLD 1 mm, 500 buc.

95,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 95,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 29 Norocei

Descriere

Set de cleme de nivelare LEVEL SYSTEM T-HOLD de înaltă calitate pentru nivelarea gresiei. Aceste cleme sunt utilizate în combinație cu pene de nivelare și clești în timpul așezării gresiei pentru nivelare - introduceți clemele în rosturi în funcție de lățimea rostului, introduceți pene în clemă și utilizați cleștele special de nivelare pentru a nivela gresia. Odată ce adezivul de sub gresie s-a întărit, folosiți un ciocan de cauciuc pentru a lovi clemele, sigilați rosturile și ați terminat. Penele, cleștele și ciocanul nu sunt incluse în acest set și trebuie achiziționate în funcție de necesități.

Avantaje:

 • așezarea ușoară, rapidă și precisă a gresiei
 • elimină inegalitățile de înălțime dintre gresie și faianță, așa-numitul lippage
 • potrivit pentru gresie și faianță de toate materialele și formele

Utiliare:

 1. în timpul instalării, introduceți clipsuri de lățimea necesară în rosturile dintre plăci.
 2. introduceți pene în toate clemele.
 3. cu ajutorul cleștilor de nivelare, trageți prima pană în cleme până când gresia este la nivel.
 4. înșurubați șurubul de fixare de pe clește în funcție de prima pană pentru a trage restul faianței sau gresiei cu aceeași forță.
 5. strângeți restul de pene.
 6. odată ce adezivul s-a întărit (de obicei după 24 de ore), îndepărtați clemele lovind cu ciocanul de cauciuc din lateral în direcția rostului.

Notă: Penele pot fi utilizate în mod repetat..

Notă: Rostul trebuie să fie curat pentru a putea îndepărta corect capsele cu un ciocan

Pachetul conține:500x clemă de nivelare 1 mm

Parametri tehnici:

 • grosime: 1 mm
 • lățime: 36 mm
 • înălțime: 40 mm
 • material: plastic
 • pentru faianță/gresie cu grosime de: 4 - 15 mm

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Număr de piese într-un set: 500 buc.

Codul de catalog:

 704247
Distribuie
sixtol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide