Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Simplehuman Coș de gunoi cu control vocal Single 58 l, roz Simplehuman Coș de gunoi cu control vocal Single 58 l, roz
 Deștept, ascultător și elegant! Nu, nu este descrierea bărbatului ideal. Este coșul de gunoi Simplehuman cu senzor vocal și de mișcare. Spuneți doar „open can” și capacul se va deschide automat. Dacă aveți nevoie să rămână coșul deschis mai mult timp, puteți spune și „stay open” și coșul va rămâne deschis până când spuneți „close can” (sau se închide singur după 10 minute).   Este echipat cu un senzor de mișcare inteligent, datorită căruia se deschide prin mișcarea mâinii. Volumul este suficient de mare pentru deșeurile unei familii numeroase. Dispenserul încorporat pentru sacii de rezervă, stratul de protecție cu nano-argint și designul elegant sunt o dotare standard la coșul Simplehuman.   Controlul vocal sau senzorul de mișcare în infraroșu detectează spațiul de deasupra și în fața coșului, astfel încât să se deschidă automat la o simplă mișcare a mâinii. Când nu folosiți coșul, senzorul detecteazădoar spațiu deasupra acestuia, astfel încât să nu se deschidă inutil la fiecare mișcare din jur. Odată ce deschideți coșul, senzorul detectează și spațiul din fața coșului pentru a rămâne pregătit dacă aveți nevoie.   Funcționarea rapidă și lină a deschiderii coșului este asigurată de un motor puternic, suficient de mic pentru a se integra perfect în designul elegant al coșului și, în același timp, să nu împiedice deschiderea largă a capacului. Nivelul de zgomot al motorului este de doar 52 dB(corespunzător volumului unei șoapte umane). Acesta este cu până la 50% mai silențios decât coșurile fără contact concurente.   Pentru înlocuirea ușoară a sacului, nu este necesar să scoateți întreaga parte superioară a coșului, ridicați doar cadrul de acoperire al coșului. Sistemul unic de cadru asigură faptul că marginile sacului rămân acoperite cu grijă și se mențin perfect pe loc. Aspectul elegant al coșului rămâne astfel intact.Suprafața coșului este rezistentă nu numai la amprente, dar în plus este tratată și cu un strat invizibil de particule nano-argintii, care o protejează de înmulțirea microorganismelor nedorite. Acest lucru face ca întreținerea coșului să fie mai ușoară și mai igienică.   Pachetul include un adaptor electric. Coșul poate fi alimentat și cu baterii 6xAA (nu sunt incluse). Simplehuman folosește materiale de calitate superioară și garantează utilizarea pe termen lung.5 ani garanție.
0,0 0
1386

Simplehuman Coș de gunoi cu control vocal Single 58 l, roz

Transport gratuit
Simplehuman Coș de gunoi cu control vocal Single 58 l, roz Simplehuman Coș de gunoi cu control vocal Single 58 l, roz

Simplehuman Coș de gunoi cu control vocal Single 58 l, roz

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDeștept, ascultător și elegant! Nu, nu este descrierea bărbatului ideal. Este coșul de gunoi Simplehuman cu senzor vocal și de mișcare. Spuneți doar „open can” și capacul se va deschide automat. Dacă aveți nevoie să rămână coșul deschis mai mult timp, puteți spune și „stay open” și coșul va rămâne deschis până când spuneți „close can” (sau se închide singur după 10 minute).
 
Este echipat cu un senzor de mișcare inteligent, datorită căruia se deschide prin mișcarea mâinii. Volumul este suficient de mare pentru deșeurile unei familii numeroase. Dispenserul încorporat pentru sacii de rezervă, stratul de protecție cu nano-argint și designul elegant sunt o dotare standard la coșul Simplehuman.
 
Controlul vocal sau senzorul de mișcare în infraroșu detectează spațiul de deasupra și în fața coșului, astfel încât să se deschidă automat la o simplă mișcare a mâinii. Când nu folosiți coșul, senzorul detecteazădoar spațiu deasupra acestuia, astfel încât să nu se deschidă inutil la fiecare mișcare din jur. Odată ce deschideți coșul, senzorul detectează și spațiul din fața coșului pentru a rămâne pregătit dacă aveți nevoie.
 
Funcționarea rapidă și lină a deschiderii coșului este asigurată de un motor puternic, suficient de mic pentru a se integra perfect în designul elegant al coșului și, în același timp, să nu împiedice deschiderea largă a capacului. Nivelul de zgomot al motorului este de doar 52 dB(corespunzător volumului unei șoapte umane). Acesta este cu până la 50% mai silențios decât coșurile fără contact concurente.
 
Pentru înlocuirea ușoară a sacului, nu este necesar să scoateți întreaga parte superioară a coșului, ridicați doar cadrul de acoperire al coșului. Sistemul unic de cadru asigură faptul că marginile sacului rămân acoperite cu grijă și se mențin perfect pe loc. Aspectul elegant al coșului rămâne astfel intact.Suprafața coșului este rezistentă nu numai la amprente, dar în plus este tratată și cu un strat invizibil de particule nano-argintii, care o protejează de înmulțirea microorganismelor nedorite. Acest lucru face ca întreținerea coșului să fie mai ușoară și mai igienică.
 
Pachetul include un adaptor electric. Coșul poate fi alimentat și cu baterii 6xAA (nu sunt incluse). Simplehuman folosește materiale de calitate superioară și garantează utilizarea pe termen lung.5 ani garanție.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 33 cm
Culoare: roz
Greutate: 6,1 kg
Înălţime: 63 cm
Lăţime: 47 cm
Material: inox + plastic
Volum: 58 l

Codul de catalog:

 118754
Distribuie
simplehuman

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide