Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport de hârtie igienică Koziol Plug´n´roll,transparent, 13 cm Suport de hârtie igienică Koziol Plug´n´roll,transparent, 13 cm
 Suportul de hârtie igienică nu trebuie să lipsească din nicio toaletă. Acesta are un design minimalist simplu, astfel încât va completa perfect orice interior. Este fabricat dintr-un material care poate fi 100% reciclat.   Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaționale pentru design.
0,0 0
78

Suport de hârtie igienică Koziol Plug´n´roll,transparent, 13 cm

Suport de hârtie igienică Koziol Plug´n´roll,transparent, 13 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSuportul de hârtie igienică nu trebuie să lipsească din nicio toaletă. Acesta are un design minimalist simplu, astfel încât va completa perfect orice interior. Este fabricat dintr-un material care poate fi 100% reciclat.
 
Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaționale pentru design.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Lăţime: 13 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 694619
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide