Toaster Concept TE2051, alb Toaster Concept TE2051, alb
 Cu prăjitorul Concept TE2051 puteți pregăti în cel mai scurt timp o pâine prăjită delicioasă fără a folosi ulei. Are două orificii de prăjire și un temporizator electronic cu 6 nivele de prăjire. Excelează prin deschiderile extra largi, astfel încât nu veți fi limitați de grosimea feliilor introduse. Oferă funcție de decongelare, încălzire repetată și terminare imediată a încălzirii. După terminarea timpului de prăjit, pâinea este scoasă automat și aparatul se oprește. Bucurați-vă de o gustare crocantă ori de câte ori doriți.   Prăjitorul de pâine TE2051 dispune de funcția de centrare automată care plasează felia chiar în centrul orificiului. Astfel, pâinea va fi prăjită perfect și uniform.   Datorită tăvii de captare a firmiturilor, întreținerea prăjitorului este foarte rapidă și simplă. După ce ați terminat de folosit aparatul, scoateți tava, o goliți și o puneți la loc.   Parametri: ideal pentru prepararea feliilor de pâine subțiri și groase (slot extra lat de 36 mm) centrare automată și prăjire uniformă temporizator electronic (6 nivele de prăjire) funcție de decongelare/încălzire repetată/terminare imediată a încălzirii scoatere automată a feliei prăjite și oprire automată funcție de ridicare înaltă pentru o scoatere ușoară a feliei prăjite lampa de control pentru funcționare picioare anti-alunecare compartiment de păstrare a cablului de alimentare material: oţel inoxidabil
0,0 0
164

Toaster Concept TE2051, alb

Toaster Concept TE2051, alb

163,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: vineri 14. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 24 Norocei

DescriereCu prăjitorul Concept TE2051 puteți pregăti în cel mai scurt timp o pâine prăjită delicioasă fără a folosi ulei. Are două orificii de prăjire și un temporizator electronic cu 6 nivele de prăjire. Excelează prin deschiderile extra largi, astfel încât nu veți fi limitați de grosimea feliilor introduse. Oferă funcție de decongelare, încălzire repetată și terminare imediată a încălzirii. După terminarea timpului de prăjit, pâinea este scoasă automat și aparatul se oprește. Bucurați-vă de o gustare crocantă ori de câte ori doriți.
 
Prăjitorul de pâine TE2051 dispune de funcția de centrare automată care plasează felia chiar în centrul orificiului. Astfel, pâinea va fi prăjită perfect și uniform.
 
Datorită tăvii de captare a firmiturilor, întreținerea prăjitorului este foarte rapidă și simplă. După ce ați terminat de folosit aparatul, scoateți tava, o goliți și o puneți la loc.
 
Parametri:
  • ideal pentru prepararea feliilor de pâine subțiri și groase (slot extra lat de 36 mm)
  • centrare automată și prăjire uniformă
  • temporizator electronic (6 nivele de prăjire)
  • funcție de decongelare/încălzire repetată/terminare imediată a încălzirii
  • scoatere automată a feliei prăjite și oprire automată
  • funcție de ridicare înaltă pentru o scoatere ușoară a feliei prăjite
  • lampa de control pentru funcționare
  • picioare anti-alunecare
  • compartiment de păstrare a cablului de alimentare
  • material: oţel inoxidabil

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16 cm
Consum de energie: 950 W
Culoare: alb
Greutate: 1,25 kg
Înălţime: 19 cm
Lăţime: 28 cm
Lungime cablu de alimentare: 0,8 m
Material: inox

Codul de catalog:

 118937
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide