Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Trefl Puzzle Baby Mijloace de transport, 4 buc. Trefl Puzzle Baby Mijloace de transport, 4 buc.
 Cumpărați copiilor acest set puzzle cu 3, 4, 5 și 6 piese, din care vor putea să construiască o autoutilitară, o mașină de pompieri, o ambulanță și un camion de gunoi. Piesele mari, cu grosime de 4 mm, sunt ușor de prins pentru mâinile mci ale copiilor, iar prima compunere dezvoltă măiestrie manuală, coordonarea și orientarea spațială.   Compania Trefl este unul dintre principalii producători europeni de puzzle-uri, jocuri de masă și cărți de joc, care funcționează din 1985. Are n oferă peste 30 de tipuri diferite de puzzle-uri, cu un număr de piese cuprinse între 2 și 6000, cu o gamă largă de teme, inclusiv peisaje naturale, orașe, monumente, animale, precum și tablouri ale unor maeștri vechi sau artiști contemporani. În motivele copiilor, compania poloneză Trefl se bazează pe produse cu licență populare de mult timp (Winnie the Pooh, Prințesele Disney, Mașini, Scooby Doo, Mickey Mouse, Smurfs, etc.), precum și pe poveștile actuale de desene animate cunoscute de pe ecranele de cinema. Produsele Trefl sunt exportte în peste 50 de țări din întreaga lume.
4,5 40
38

Trefl Puzzle Baby Mijloace de transport, 4 buc.

reducere -24%
Trefl Puzzle Baby Mijloace de transport, 4 buc. Trefl Puzzle Baby Mijloace de transport, 4 buc.

Trefl Puzzle Baby Mijloace de transport, 4 buc.

40 review-uri
Iniţial: 49,99 lei | Reducere: 12,00 lei 37,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 37,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

DescriereCumpărați copiilor acest set puzzle cu 3, 4, 5 și 6 piese, din care vor putea să construiască o autoutilitară, o mașină de pompieri, o ambulanță și un camion de gunoi. Piesele mari, cu grosime de 4 mm, sunt ușor de prins pentru mâinile mci ale copiilor, iar prima compunere dezvoltă măiestrie manuală, coordonarea și orientarea spațială.
 
Compania Trefl este unul dintre principalii producători europeni de puzzle-uri, jocuri de masă și cărți de joc, care funcționează din 1985. Are n oferă peste 30 de tipuri diferite de puzzle-uri, cu un număr de piese cuprinse între 2 și 6000, cu o gamă largă de teme, inclusiv peisaje naturale, orașe, monumente, animale, precum și tablouri ale unor maeștri vechi sau artiști contemporani. În motivele copiilor, compania poloneză Trefl se bazează pe produse cu licență populare de mult timp (Winnie the Pooh, Prințesele Disney, Mașini, Scooby Doo, Mickey Mouse, Smurfs, etc.), precum și pe poveștile actuale de desene animate cunoscute de pe ecranele de cinema. Produsele Trefl sunt exportte în peste 50 de țări din întreaga lume.

Parametri şi specificaţii

Număr de piese într-un set: 4 buc.
Vârsta recomandată de la: 2 ani

Codul de catalog:

 681877
Distribuie
trefl

Review-uri

4,5 (40 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide