Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Acvariu furnici - antquarium Acvariu furnici - antquarium
  Uitați-vă ce se întâmplă în mușuroi și urmăriți furnicile în acțiune. Datorită lui Antquarium puteți urmării viața furnicilor și acasă. Mediul asemănător gelatinei, realizat din gel hrănitor netoxic a fost realizat pentru NASA pentru studiul cosmosului. Faceți câteva găuri în gel, prindeți câteva furnici (aproximativ 15) și le puneți înăuntru. Închideți capacul și urmăriți cum furnicile creează o structură originală de galerii în gel. Antquarium ține aproape 6 luni. Antquarium este ușor de întreținut. Furnicile se hrănesc singure cu gel.
2,0 3
88

Acvariu furnici - antquarium

Acvariu furnici - antquarium

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Uitați-vă ce se întâmplă în mușuroi și urmăriți furnicile în acțiune. Datorită lui Antquarium puteți urmării viața furnicilor și acasă. Mediul asemănător gelatinei, realizat din gel hrănitor netoxic a fost realizat pentru NASA pentru studiul cosmosului.

Faceți câteva găuri în gel, prindeți câteva furnici (aproximativ 15) și le puneți înăuntru. Închideți capacul și urmăriți cum furnicile creează o structură originală de galerii în gel. Antquarium ține aproape 6 luni. Antquarium este ușor de întreținut. Furnicile se hrănesc singure cu gel.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Înălţime: 14 cm
Lăţime: 18 cm

Codul de catalog:

 700754
Distribuie

Review-uri

2,0 (3 review-uri)
33 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide