Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Addo B - Friends Păpușa Mia, 45 cm Addo B - Friends Păpușa Mia, 45 cm
 Faceți cunoștință cu păpușa Mia. Această păpușă frumoasă va face fericită orice fetiță. Are bucle afro voluminoase care pot fi pieptănate. Este îmbrăcată într-un tricou roz, cu imaginea unei păsări colorate, pantaloni albi și balerini roz-alb. Jocul cu o păpușă încurajează creativitatea, încrederea și caracterul. Micuța prințesă a dvs. o va putea purta oriunde cu ea.   Un avantaj al aceste păpuși este că hainele i se pot schimba. Pachetul include și hainele din imagine.
3,5 2
160

Addo B - Friends Păpușa Mia, 45 cm

Addo B - Friends Păpușa Mia, 45 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFaceți cunoștință cu păpușa Mia. Această păpușă frumoasă va face fericită orice fetiță. Are bucle afro voluminoase care pot fi pieptănate. Este îmbrăcată într-un tricou roz, cu imaginea unei păsări colorate, pantaloni albi și balerini roz-alb. Jocul cu o păpușă încurajează creativitatea, încrederea și caracterul. Micuța prințesă a dvs. o va putea purta oriunde cu ea.
 
Un avantaj al aceste păpuși este că hainele i se pot schimba. Pachetul include și hainele din imagine.

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 45 cm
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 690439
Distribuie

Review-uri

3,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide