Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Albani Draperie black-out cordoane ascunse Jolie , 135 x 245 cm Albani Draperie black-out cordoane ascunse Jolie , 135 x 245 cm
 Chiar și draperiile fac o parte integrantă într-o casă confortabilă. Draperia Jolie ar trebui în primul rând să limiteze penetrarea luminii, dar, desigur, trebuie să îndeplinească și o funcție decorativă. Draperia are un design simplu, într-o singură culoare, care completează perfect fiecare interior. Materialul de înaltă calitate va asigura, de asemenea, o durată lungă de viață a draperiei. Creaţi interiorului dvs un design nou cu marca Albani!
0,0 0
143

Albani Draperie black-out cordoane ascunse Jolie , 135 x 245 cm

Albani Draperie black-out cordoane ascunse Jolie , 135 x 245 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereChiar și draperiile fac o parte integrantă într-o casă confortabilă. Draperia Jolie ar trebui în primul rând să limiteze penetrarea luminii, dar, desigur, trebuie să îndeplinească și o funcție decorativă. Draperia are un design simplu, într-o singură culoare, care completează perfect fiecare interior. Materialul de înaltă calitate va asigura, de asemenea, o durată lungă de viață a draperiei. Creaţi interiorului dvs un design nou cu marca Albani!

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Înălţime: 245 cm
Lăţime: 135 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 135 x 245 cm
Număr de piese într-un set: 1 buc.

Codul de catalog:

 206741
Distribuie
albani

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide