Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
AmeliaHome Pernă Reve, 30 x 50 cm AmeliaHome Pernă Reve, 30 x 50 cm
  Materialul de suprafață al pernei Reve este poliester 100% - țesătură din microfibră. Această țesătură se caracterizează printr-o densitate mare de noduri și prin senzația de piersică. Materialul de umplutură este din fibre tubulare sub formă de bile de înaltă calitate, care datorită proprietăților sale, nu se presează și se poate scutura ușor.   Pernele Standard sunt matlasate. Datorită fermoarului, cantitatea de umplutură din pernă poate fi ajustată. Produsul este certificat Oeko-Tex Standard 100, care se acordă produselor ce nu conțin substanțe dăunătoare și potențial dăunătoare.  
4,5 65
39

AmeliaHome Pernă Reve, 30 x 50 cm

AmeliaHome Pernă Reve, 30 x 50 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Materialul de suprafață al pernei Reve este poliester 100% - țesătură din microfibră. Această țesătură se caracterizează printr-o densitate mare de noduri și prin senzația de piersică. Materialul de umplutură este din fibre tubulare sub formă de bile de înaltă calitate, care datorită proprietăților sale, nu se presează și se poate scutura ușor.
 
Pernele Standard sunt matlasate. Datorită fermoarului, cantitatea de umplutură din pernă poate fi ajustată. Produsul este certificat Oeko-Tex Standard 100, care se acordă produselor ce nu conțin substanțe dăunătoare și potențial dăunătoare.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 30 x 50 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% poliester
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: fibre sintetice biluțe
Mărime: 30 x 50 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 231499
Distribuie
ameliahome

Review-uri

4,5 (65 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide