Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de vidat alimente Maxxo VM5000 Aparat de vidat alimente Maxxo VM5000
 O modalitate de depozitare a alimentelor revoluționară este metoda în vid (fără expunerea la aer). Această metodă prelungește valabilitatea alimentelor până la 5 ori mai mult. Datorită vidării alimentele își păstrează prospețimea și calitatea naturală. Potrivit pentru vidarea și prepararea ulterioară a alimentelor prin metoda Sous-vide într-o baie de apă controlată cu acuratețe. Parametrii: Utilizare automată simplă prin simpla apăsare a unui buton. Buton pentru sudarea rapidă și solidă a rolurilor de vid. Funcția de întrerupere a aspirației de aer pentru aspirarea alimentelor moi pentru a preveni deformarea produselor alimentare. Regim special pentru aspirarea alimentelor umede. Evacuare rapidă cu modul de aspirațieTURBO. Tampoane anti-alunecare de siguranță pentru a preveni deplasarea pe mobila de bucătărie. Compartimentul de depozitare pentru cablul de alimentare din partea inferioară a dispozitivului de ambalare cu vid. Conector pentru furtun de aspirare extern pentru aspirarea alimentelor speciale în cutii, sticle și pungi (furtunul nu este inclus). Modul revoluționar de depozitare a alimentelor într-un vid (adică fără aer) prelungește de până la 5 ori mai mult durata de valabilitate a alimentelor. Prin vidare alimentele își păstrează mai mult timp prospețimea și calitatea naturală. Potrivit pentru vidarea și prepararea ulterioară a alimentelor prin metoda Sous-vide într-o baie de apă controlată cu acuratețe. Performanța compresorului 12l/min 800mbar  Lățimea maximă a rolelor și foliilor - 300mm.  Alimentare din rețea. Extragerea aerului din saci și rulouri, etanșare cu sudură de înaltă calitate și solidă. Pachetul include 10buc. pungi (5buc. 22x30cm, 5buc. 28x40cm).
4,0 15
264

Aparat de vidat alimente Maxxo VM5000

Aparat de vidat alimente Maxxo VM5000

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO modalitate de depozitare a alimentelor revoluționară este metoda în vid (fără expunerea la aer). Această metodă prelungește valabilitatea alimentelor până la 5 ori mai mult. Datorită vidării alimentele își păstrează prospețimea și calitatea naturală. Potrivit pentru vidarea și prepararea ulterioară a alimentelor prin metoda Sous-vide într-o baie de apă controlată cu acuratețe.

Parametrii:

 • Utilizare automată simplă prin simpla apăsare a unui buton.

 • Buton pentru sudarea rapidă și solidă a rolurilor de vid.

 • Funcția de întrerupere a aspirației de aer pentru aspirarea alimentelor moi pentru a preveni deformarea produselor alimentare.

 • Regim special pentru aspirarea alimentelor umede.

 • Evacuare rapidă cu modul de aspirațieTURBO.

 • Tampoane anti-alunecare de siguranță pentru a preveni deplasarea pe mobila de bucătărie.

 • Compartimentul de depozitare pentru cablul de alimentare din partea inferioară a dispozitivului de ambalare cu vid.

 • Conector pentru furtun de aspirare extern pentru aspirarea alimentelor speciale în cutii, sticle și pungi (furtunul nu este inclus).

 • Modul revoluționar de depozitare a alimentelor într-un vid (adică fără aer) prelungește de până la 5 ori mai mult durata de valabilitate a alimentelor.

 • Prin vidare alimentele își păstrează mai mult timp prospețimea și calitatea naturală.

 • Potrivit pentru vidarea și prepararea ulterioară a alimentelor prin metoda Sous-vide într-o baie de apă controlată cu acuratețe.

 • Performanța compresorului 12l/min

 • 800mbar 

 • Lățimea maximă a rolelor și foliilor - 300mm. 

 • Alimentare din rețea.

 • Extragerea aerului din saci și rulouri, etanșare cu sudură de înaltă calitate și solidă.

 • Pachetul include 10buc. pungi (5buc. 22x30cm, 5buc. 28x40cm).

Codul de catalog:

 106469

Fişiere ataşate:

106469 CZ. RO.pdf

Distribuie
maxxo

Review-uri

4,0 (15 review-uri)
93 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide