Menu
Aparat de vidat alimente Maxxo VM5000 Aparat de vidat alimente Maxxo VM5000
O modalitate de depozitare a alimentelor revoluționară este metoda în vid (fără expunerea la aer). Această metodă prelungește valabilitatea alimentelor până la 5 ori mai mult. Datorită vidării alimentele își păstrează prospețimea și calitatea naturală. Potrivit pentru vidarea și prepararea ulterioară a alimentelor prin metoda Sous-vide într-o baie de apă controlată cu acuratețe. Parametrii: Utilizare automată simplă prin simpla apăsare a unui buton. Buton pentru sudarea rapidă și solidă a rolurilor de vid. Funcția de întrerupere a aspirației de aer pentru aspirarea alimentelor moi pentru a preveni deformarea produselor alimentare. Regim special pentru aspirarea alimentelor umede. Evacuare rapidă cu modul de aspirațieTURBO. Tampoane anti-alunecare de siguranță pentru a preveni deplasarea pe mobila de bucătărie. Compartimentul de depozitare pentru cablul de alimentare din partea inferioară a dispozitivului de ambalare cu vid. Conector pentru furtun de aspirare extern pentru aspirarea alimentelor speciale în cutii, sticle și pungi (furtunul nu este inclus). Modul revoluționar de depozitare a alimentelor într-un vid (adică fără aer) prelungește de până la 5 ori mai mult durata de valabilitate a alimentelor. Prin vidare alimentele își păstrează mai mult timp prospețimea și calitatea naturală. Potrivit pentru vidarea și prepararea ulterioară a alimentelor prin metoda Sous-vide într-o baie de apă controlată cu acuratețe. Performanța compresorului 12l/min 800mbar  Lățimea maximă a rolelor și foliilor - 300mm.  Alimentare din rețea. Extragerea aerului din saci și rulouri, etanșare cu sudură de înaltă calitate și solidă. Pachetul include 10buc. pungi (5buc. 22x30cm, 5buc. 28x40cm).
4,0 9
316

Aparat de vidat alimente Maxxo VM5000

Transport gratuit

Aparat de vidat alimente Maxxo VM5000

Disponibilitate: produs inactiv

Descriere

O modalitate de depozitare a alimentelor revoluționară este metoda în vid (fără expunerea la aer). Această metodă prelungește valabilitatea alimentelor până la 5 ori mai mult. Datorită vidării alimentele își păstrează prospețimea și calitatea naturală. Potrivit pentru vidarea și prepararea ulterioară a alimentelor prin metoda Sous-vide într-o baie de apă controlată cu acuratețe.

Parametrii:

 • Utilizare automată simplă prin simpla apăsare a unui buton.

 • Buton pentru sudarea rapidă și solidă a rolurilor de vid.

 • Funcția de întrerupere a aspirației de aer pentru aspirarea alimentelor moi pentru a preveni deformarea produselor alimentare.

 • Regim special pentru aspirarea alimentelor umede.

 • Evacuare rapidă cu modul de aspirațieTURBO.

 • Tampoane anti-alunecare de siguranță pentru a preveni deplasarea pe mobila de bucătărie.

 • Compartimentul de depozitare pentru cablul de alimentare din partea inferioară a dispozitivului de ambalare cu vid.

 • Conector pentru furtun de aspirare extern pentru aspirarea alimentelor speciale în cutii, sticle și pungi (furtunul nu este inclus).

 • Modul revoluționar de depozitare a alimentelor într-un vid (adică fără aer) prelungește de până la 5 ori mai mult durata de valabilitate a alimentelor.

 • Prin vidare alimentele își păstrează mai mult timp prospețimea și calitatea naturală.

 • Potrivit pentru vidarea și prepararea ulterioară a alimentelor prin metoda Sous-vide într-o baie de apă controlată cu acuratețe.

 • Performanța compresorului 12l/min

 • 800mbar 

 • Lățimea maximă a rolelor și foliilor - 300mm. 

 • Alimentare din rețea.

 • Extragerea aerului din saci și rulouri, etanșare cu sudură de înaltă calitate și solidă.

 • Pachetul include 10buc. pungi (5buc. 22x30cm, 5buc. 28x40cm).

Adâncime: 15 cm
Culoare: alb
Greutate: 1,3 kg
Înălţime: 9 cm
Lăţime: 36 cm
 106469
Distribuie
maxxo

Review-uri

4,0 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide