Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat pentru preparat tăieței de casă, inox Aparat pentru preparat tăieței de casă, inox
  Aparat mecanic din inox pentru prepararea pastelor de casă. Cu ajutorul lui, veți întinde aluatul de tăiței ușor fraged până la 15 cm lățime. Grosimea aluatului poate fi reglată individual prin rotirea roții laterale, de la 3 mm la fâșii subțiri, aproape transparente, de 0,5 mm grosime. Fâșiile astfel pregătite sunt potrivite pentru excelenta lasagna de casă sau pentru prelucrare ulterioară. Prin câteva rotiri ale manetei încorporate, adaptorul va scoate ca prin farmec tăiței clasici de supă, cu lățimea de 2 mm, potriviți pentru uscare sau gătire imediată în supă, precum și tăiței lați, cu lățime de 6,5 mm, pentru garnituri. Lungimea tăițeilor poate fi aleasă după bunul plac sau după lungimea fâșii de aluat. Acești tăiței for fi excelenți cu carne la cuptor, cu un sos de brânză și ciuperci sau ca o amintire retro la clasicii tăiței cu mac. 
5,0 2
135

Aparat pentru preparat tăieței de casă, inox

Aparat pentru preparat tăieței de casă, inox

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aparat mecanic din inox pentru prepararea pastelor de casă. Cu ajutorul lui, veți întinde aluatul de tăiței ușor fraged până la 15 cm lățime. Grosimea aluatului poate fi reglată individual prin rotirea roții laterale, de la 3 mm la fâșii subțiri, aproape transparente, de 0,5 mm grosime. Fâșiile astfel pregătite sunt potrivite pentru excelenta lasagna de casă sau pentru prelucrare ulterioară.
Prin câteva rotiri ale manetei încorporate, adaptorul va scoate ca prin farmec tăiței clasici de supă, cu lățimea de 2 mm, potriviți pentru uscare sau gătire imediată în supă, precum și tăiței lați, cu lățime de 6,5 mm, pentru garnituri. Lungimea tăițeilor poate fi aleasă după bunul plac sau după lungimea fâșii de aluat.
Acești tăiței for fi excelenți cu carne la cuptor, cu un sos de brânză și ciuperci sau ca o amintire retro la clasicii tăiței cu mac. 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 17 cm
Greutate: 2,5 kg
Înălţime: 14 cm
Lăţime: 21 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox

Codul de catalog:

 126745
Distribuie

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide