Arzător pe gaz Cattara Traveler, 34 x 11 x 28 cm Arzător pe gaz Cattara Traveler, 34 x 11 x 28 cm
 Acest arzător pe gaz este ideal pentru drumeții sau în camping, unde vă veți putea prepara mâncărurile preferate. Este prevăzut cu un compartiment de păstrarea a buteliei de gaz. O altă opțiune este aceea de racordare a la o butelie de gaz mare prin intermediul unei supape de pe laterală, însă în acest caz trebuie să se folosească un furtun cu regulator de presiune (nu sunt incluse în pachet). Toate gazele de alimentare trebuie să corespundă standardului ČSN EN 417.   Pentru o utilizare confortabilă și rapidă, se utilizează aprinderea piezoelectrică și controlul debitului de gaz, pentru setarea precisă a dimensiunii flăcării. Arzătorul este într-o geantă de voiaj practică, care asigură protecție în timpul transportului.   Parametri tehnici:   combustibil - CP250 (220 g) consum de gaz- 150 g/oră
4,5 9
112

Arzător pe gaz Cattara Traveler, 34 x 11 x 28 cm

Arzător pe gaz Cattara Traveler, 34 x 11 x 28 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest arzător pe gaz este ideal pentru drumeții sau în camping, unde vă veți putea prepara mâncărurile preferate. Este prevăzut cu un compartiment de păstrarea a buteliei de gaz. O altă opțiune este aceea de racordare a la o butelie de gaz mare prin intermediul unei supape de pe laterală, însă în acest caz trebuie să se folosească un furtun cu regulator de presiune (nu sunt incluse în pachet). Toate gazele de alimentare trebuie să corespundă standardului ČSN EN 417.
 
Pentru o utilizare confortabilă și rapidă, se utilizează aprinderea piezoelectrică și controlul debitului de gaz, pentru setarea precisă a dimensiunii flăcării. Arzătorul este într-o geantă de voiaj practică, care asigură protecție în timpul transportului.
 
Parametri tehnici:
 
  • combustibil - CP250 (220 g)
  • consum de gaz- 150 g/oră

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 28 cm
Culoare: negru
Greutate: 1,8 kg
Înălţime: 11 cm
Lăţime: 34 cm
Putere: 2200 W

Codul de catalog:

 684610
Distribuie
cattara

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide