Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bloc universal de cuțite Tescoma ONLINE Bloc universal de cuțite Tescoma ONLINE
  Cumpărați-vă blocul modern ONLINE pentru păstrarea cuțitelor de bucătărie cu diferite forme și mărimi. Numai în acest suport puteți păstra cuțitele pe verticală sau orizontală, după cum doriți. În plus are un compartiment separat în care puteți pune foarfeca de porționare sau masatul.   Bocul este igienic, putând fi ușor de demontat și de curățat pe interior. Este universal datorită orificiilor ingenios dispuse în grilă. Este conceput pentru păstrarea a până la 10 cuțite de bucătărie cu diferite mărimi și forme ale lamelor și mânerelor. Grila pentru cuțite poate fi întoarsă cu 90 de grade și cuțitele pot fi puse în bloc cu lemele pe verticală sau orizontală. Cuțitele păstrate pe orizontală în bloc sunt mai bine protejate împotriva tocirii atunci când se introduc și se scot din bloc. Fabricat din plastic rezistent de calitate, cu tratament antiderapant. Ușor de întreținut; baza blocului nu se spală în mașina de spălat vase, celelalte componente da. Garanție 3 ani.  
4,5 17
136

Bloc universal de cuțite Tescoma ONLINE

Bloc universal de cuțite Tescoma ONLINE

17 review-uri
135,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 135,99 lei
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 35 Norocei

Descriere

Cumpărați-vă blocul modern ONLINE pentru păstrarea cuțitelor de bucătărie cu diferite forme și mărimi. Numai în acest suport puteți păstra cuțitele pe verticală sau orizontală, după cum doriți. În plus are un compartiment separat în care puteți pune foarfeca de porționare sau masatul.
 
Bocul este igienic, putând fi ușor de demontat și de curățat pe interior. Este universal datorită orificiilor ingenios dispuse în grilă. Este conceput pentru păstrarea a până la 10 cuțite de bucătărie cu diferite mărimi și forme ale lamelor și mânerelor. Grila pentru cuțite poate fi întoarsă cu 90 de grade și cuțitele pot fi puse în bloc cu lemele pe verticală sau orizontală. Cuțitele păstrate pe orizontală în bloc sunt mai bine protejate împotriva tocirii atunci când se introduc și se scot din bloc. Fabricat din plastic rezistent de calitate, cu tratament antiderapant. Ușor de întreținut; baza blocului nu se spală în mașina de spălat vase, celelalte componente da. Garanție 3 ani.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10 cm
Culoare: bej
Înălţime: 23,5 cm
Lăţime: 17 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 115424
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (17 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide