Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bol din sticlă Mäser Peels 23 cm Bol din sticlă Mäser Peels 23 cm
 Bolul de design Peels este din sticlă și se remarcă prin forma asimetrică care este însă practică și stabilă în timpul servirii. Acest bol universal are două mânere practice care pot fi folosite pentru agățare tacâmurilor sau ca agățători. Aceste boluri sunt se pot stivui pentru a economisi spațiu. Sticla transparentă din piatră de var este foarte groasă, nu conține plumb sau alte metale grele. Compatibil cu mașina de spălat vase.
4,5 14
39

Bol din sticlă Mäser Peels 23 cm

Reducere
Bol din sticlă Mäser Peels 23 cm Bol din sticlă Mäser Peels 23 cm

Bol din sticlă Mäser Peels 23 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBolul de design Peels este din sticlă și se remarcă prin forma asimetrică care este însă practică și stabilă în timpul servirii. Acest bol universal are două mânere practice care pot fi folosite pentru agățare tacâmurilor sau ca agățători. Aceste boluri sunt se pot stivui pentru a economisi spațiu. Sticla transparentă din piatră de var este foarte groasă, nu conține plumb sau alte metale grele. Compatibil cu mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 23 cm
Înălţime: 11,5 cm
Lăţime: 29,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Mărime: diam. 23 cm

Codul de catalog:

 114347
Distribuie
maser

Review-uri

4,5 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide