Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Butter Kings Mănușă Abstract landscape, 15 x 27 cm, set 2 buc. Butter Kings Mănușă Abstract landscape, 15 x 27 cm, set 2 buc.
  O mănușă frumoasă, elegantă, cu un motiv original, cu care gătitul va fi o joacă și care vă va proteja perfect mâinile. Veți aprecia cu siguranță și gaica practică pentru agățare în bucătărie, astfel încât mănușa să fie mereu la îndemână. Setul conține 2 mănuși - pentru mâna dreaptă și mâna stângă. Modelul și designul sunt aceleași pe ambele părți ale mănușii. Vă recomandăm să completați mănușa și cu alte accesorii de uz casnic din colecția mărcii cehe Butter Kings cu model identic.
4,5 1
76