Cană cu surprize de Crăciun, 300 ml, Cerb Cană cu surprize de Crăciun, 300 ml, Cerb
 Această cană din piatră, cu motiv de Crăciun, va fi pe placul celor care iubesc combinațiile coloristice simple atemporale. Umpleți-o cu suc fierbinte sau cu cacao cu frișcă și bucurați-vă de momentele fericite și de atmosfera de Crăciun. Este suficient de mare pentru se ține frumos în mână și pentru a vă încălzi cu porția de vin fiert sau de ceai cu miere și lămâie.   Bucurați-vă de atmosfera de Crăciun împreună cu băutura preferată, lăsându-vă învăluiți de sunetele și murmurul colindelor, trăind din plin fiecare moment! Cana vine însoțită și de 20 g de amestec de ciocolată fierbinte și de un mic tel de bătut.
4,5 7
24

Cană cu surprize de Crăciun, 300 ml, Cerb

Cană cu surprize de Crăciun, 300 ml, Cerb

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă cană din piatră, cu motiv de Crăciun, va fi pe placul celor care iubesc combinațiile coloristice simple atemporale. Umpleți-o cu suc fierbinte sau cu cacao cu frișcă și bucurați-vă de momentele fericite și de atmosfera de Crăciun. Este suficient de mare pentru se ține frumos în mână și pentru a vă încălzi cu porția de vin fiert sau de ceai cu miere și lămâie.
 
Bucurați-vă de atmosfera de Crăciun împreună cu băutura preferată, lăsându-vă învăluiți de sunetele și murmurul colindelor, trăind din plin fiecare moment! Cana vine însoțită și de 20 g de amestec de ciocolată fierbinte și de un mic tel de bătut.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Cuptor cu microunde: Nu
Maşina de spălat: Nu
Material: piatră
Volum: 300 ml

Codul de catalog:

 118378
Distribuie

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide