Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană cu surprize de Crăciun, 300 ml, Cerb Cană cu surprize de Crăciun, 300 ml, Cerb
  Această cană din piatră, cu motiv de Crăciun, va fi pe placul celor care iubesc combinațiile coloristice simple atemporale. Umpleți-o cu suc fierbinte sau cu cacao cu frișcă și bucurați-vă de momentele fericite și de atmosfera de Crăciun. Este suficient de mare pentru se ține frumos în mână și pentru a vă încălzi cu porția de vin fiert sau de ceai cu miere și lămâie.   Bucurați-vă de atmosfera de Crăciun împreună cu băutura preferată, lăsându-vă învăluiți de sunetele și murmurul colindelor, trăind din plin fiecare moment! Cana vine însoțită și de 20 g de amestec de ciocolată fierbinte și de un mic tel de bătut.
4,5 9
24

Cană cu surprize de Crăciun, 300 ml, Cerb

Cană cu surprize de Crăciun, 300 ml, Cerb

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această cană din piatră, cu motiv de Crăciun, va fi pe placul celor care iubesc combinațiile coloristice simple atemporale. Umpleți-o cu suc fierbinte sau cu cacao cu frișcă și bucurați-vă de momentele fericite și de atmosfera de Crăciun. Este suficient de mare pentru se ține frumos în mână și pentru a vă încălzi cu porția de vin fiert sau de ceai cu miere și lămâie.
 
Bucurați-vă de atmosfera de Crăciun împreună cu băutura preferată, lăsându-vă învăluiți de sunetele și murmurul colindelor, trăind din plin fiecare moment! Cana vine însoțită și de 20 g de amestec de ciocolată fierbinte și de un mic tel de bătut.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Cuptor cu microunde: Nu
Maşina de spălat: Nu
Material: piatră
Volum: 300 ml

Codul de catalog:

 118378
Distribuie

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide