Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană de Crăciun Altom jumbo Frosty, 500 ml Cană de Crăciun Altom jumbo Frosty, 500 ml
Doriți ca acest Crăciun să fie cu adevărat unic? Bucurați-vă de clipele și mai magice petrecute împreună la masă! O cană albă din porțelan cu decorul floral decent, care vă va aduce în casă adevăratul farmec de Crăciun. Din această cană puteți savura ceai, vin fiert, sau orice altă băutură pe tot parcursul iernii - puteți să vă bucurați toată perioada de Advent așteptând  Ajunul Crăciunului. Și lapte sau cacao cald? Din această cană le puteți savura pe tot parcursul zilelor de toamnă.
3,5 14
22

Cană de Crăciun Altom jumbo Frosty, 500 ml

Cană de Crăciun Altom jumbo Frosty, 500 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDoriți ca acest Crăciun să fie cu adevărat unic? Bucurați-vă de clipele și mai magice petrecute împreună la masă! O cană albă din porțelan cu decorul floral decent, care vă va aduce în casă adevăratul farmec de Crăciun.
 
Din această cană puteți savura ceai, vin fiert, sau orice altă băutură pe tot parcursul iernii - puteți să vă bucurați toată perioada de Advent așteptând  Ajunul Crăciunului. Și lapte sau cacao cald? Din această cană le puteți savura pe tot parcursul zilelor de toamnă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 10,4 cm
Înălţime: 11,2 cm
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Volum: 500 ml

Codul de catalog:

 124591
Distribuie
altom

Review-uri

3,5 (14 review-uri)
71 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide