Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană emailată cu harta lumii Cană emailată cu harta lumii
 Cănile emailate le cunoaştem încă din copilărie din bucătăriile bunicilor noastre, care ne serveau în ele lapte fiert pentru un somn mai bun. Iar aceasta zici că le-a căzut din ochi celor adevărate, de pe vremea bunicii. Are pictată de jur-împrejurul ei harta, reprezentând lumea de la începutul secolului 20. Ca orice cană emailată veritabilă, este rezistentă şi va îndeplini cu seriozitate  rolul de partener al dumneavoastră în explorarea lumii contemporane! Nu o introduceţi în cuptorul cu microunde şi nici în maşina de spălat vase.
4,5 8
44

Cană emailată cu harta lumii

Cană emailată cu harta lumii

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCănile emailate le cunoaştem încă din copilărie din bucătăriile bunicilor noastre, care ne serveau în ele lapte fiert pentru un somn mai bun. Iar aceasta zici că le-a căzut din ochi celor adevărate, de pe vremea bunicii. Are pictată de jur-împrejurul ei harta, reprezentând lumea de la începutul secolului 20. Ca orice cană emailată veritabilă, este rezistentă şi va îndeplini cu seriozitate  rolul de partener al dumneavoastră în explorarea lumii contemporane! Nu o introduceţi în cuptorul cu microunde şi nici în maşina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Diametru: 8,5 cm
Înălţime: 12,5 cm
Material: smalț

Codul de catalog:

 700786
Distribuie

Review-uri

4,5 (8 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide