Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cântar de bucătărie CASO L 15, de design Cântar de bucătărie CASO L 15, de design
 Cântarul de bucătărie de design, de la producătorul CASO, are o suprafață de cântărire foarte mare, din oțel inoxidabil periat, cu dimensiunile de 30 x 22 cm. Aparatul cântărește până la 15 kg, cu o precizie în grame. Are un display foarte lizibil și comenzi tactile elegante. Poate reafișa ultima greutate măsurată - funcție HOLD și funcție TARE - cântărire treptată a alimentelor și resetarea afișajului. Posibilitate de selectare a unităților: g, kg, lb sau oz. Alimentare: 4 baterii 1,5 V AAA.
0,0 0
188

Cântar de bucătărie CASO L 15, de design

Cântar de bucătărie CASO L 15, de design

Disponibilitate: produs inactiv

DescriereCântarul de bucătărie de design, de la producătorul CASO, are o suprafață de cântărire foarte mare, din oțel inoxidabil periat, cu dimensiunile de 30 x 22 cm. Aparatul cântărește până la 15 kg, cu o precizie în grame. Are un display foarte lizibil și comenzi tactile elegante. Poate reafișa ultima greutate măsurată - funcție HOLD și funcție TARE - cântărire treptată a alimentelor și resetarea afișajului. Posibilitate de selectare a unităților: g, kg, lb sau oz. Alimentare: 4 baterii 1,5 V AAA.

Codul de catalog:

 803859
Distribuie
caso

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide