Carafă de sticlă 4Home Wave Hot&Cool, 1,2 l Carafă de sticlă 4Home Wave Hot&Cool, 1,2 l
 Serviți băuturile în această carafă de sticlă deosebită, care va înfrumuseța masa pregătită. Designul bine lucrat în formă de valuri face ca carafa să fie un obiect aparte în orice bucătărie. Pentru un aspect perfect și funcționalitate este completat de capac din inox cu etanș de caliltate, astfel băuturile vor fi protejate față de insecte otrăvitoare. Volumul practic de 1,2 l vă garantează posibilitatea de a servi băutura pentru întreaga familie. Carafa Wave este fabricată manual din sticlă borosilicată care este ușoară și refractară. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale. Avantaje: compatibil cu mașina de spălat vase rezistență la temperaturi ridicate și cele joase rezistență la fisuri și la zgârieturi capac din inox cu etanș de calitate volumul mare formă originală
4,5 144
62

Carafă de sticlă 4Home Wave Hot&Cool, 1,2 l

Reducere -39%
Carafă de sticlă 4Home Wave Hot&Cool, 1,2 l Carafă de sticlă 4Home Wave Hot&Cool, 1,2 l Carafă de sticlă 4Home Wave Hot&Cool, 1,2 l Carafă de sticlă 4Home Wave Hot&Cool, 1,2 l
Acest produs este vizualizat de 5 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 102 clienţi

Carafă de sticlă 4Home Wave Hot&Cool, 1,2 l

144 review-uri
Iniţial: 101,99 lei | Reducere: 40,00 lei 61,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 05. 03. 2021  
Cumpărând obţineţi 22 Norocei

DescriereServiți băuturile în această carafă de sticlă deosebită, care va înfrumuseța masa pregătită. Designul bine lucrat în formă de valuri face ca carafa să fie un obiect aparte în orice bucătărie. Pentru un aspect perfect și funcționalitate este completat de capac din inox cu etanș de caliltate, astfel băuturile vor fi protejate față de insecte otrăvitoare. Volumul practic de 1,2 l vă garantează posibilitatea de a servi băutura pentru întreaga familie.

Carafa Wave este fabricată manual din sticlă borosilicată care este ușoară și refractară. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

Avantaje:

  • compatibil cu mașina de spălat vase
  • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
  • rezistență la fisuri și la zgârieturi
  • capac din inox cu etanș de calitate
  • volumul mare
  • formă originală

Culoare: pur
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 1200 ml
 111973
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (144 review-uri)
97 % clienţii recomandă
6 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide