Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Carafă din sticlă Hoop, cu dop plută, 1,5 l Carafă din sticlă Hoop, cu dop plută, 1,5 l
 Serviți băuturile răcoritoare dintr-o carafă aparte din sticlă, care va da un aer nou mesei dvs. Designul interesant va face din această carafă un accesoriu remarcabil în orice bucătărie. Pentru ca aspectul și funcționalitatea să fie depline, este prevăzută cu un dop din plută, astfel încât băutura dvs. să fie protejată bine împotriva insectelor. Are un volum mare, asigurând suficientă băutură pentru întreaga familie. Se poate spăla în mașina de spălat vase, fără dopul din plută. Carafa Hoop nu este din sticlă refractară, nu este potrivită pentru băutură fierbinte.
4,0 11
57

Carafă din sticlă Hoop, cu dop plută, 1,5 l

Carafă din sticlă Hoop, cu dop plută, 1,5 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereServiți băuturile răcoritoare dintr-o carafă aparte din sticlă, care va da un aer nou mesei dvs. Designul interesant va face din această carafă un accesoriu remarcabil în orice bucătărie. Pentru ca aspectul și funcționalitatea să fie depline, este prevăzută cu un dop din plută, astfel încât băutura dvs. să fie protejată bine împotriva insectelor. Are un volum mare, asigurând suficientă băutură pentru întreaga familie. Se poate spăla în mașina de spălat vase, fără dopul din plută.

Carafa Hoop nu este din sticlă refractară, nu este potrivită pentru băutură fierbinte.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Cuptor cu microunde: Da
Greutate: 1,27 kg
Înălţime: 25 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 1,5 l

Codul de catalog:

 117821
Distribuie

Review-uri

4,0 (11 review-uri)
90 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide