Menu
Cârlig din fontă Sharks Duo, verde Cârlig din fontă Sharks Duo, verde
 Cuierul colorat din fontă Duo este un cuier metalic original, în formă de două frunze de tei suprapuse. Poate fi un ajutor util pentru agăţarea hainelor, cheilor sau a altor mărunţişuri. Acest cuier mic poate fi o decoraţiune metalică în locuinţă sau la cabană. Se poate folosi foarte bine şi în bucătărie, la agăţarea şervetelor sau mănuşilor de bucătărie.   Cuierul se poate fixa pe perete cu două cuie sau cu două şuruburi (nu sunt incluse în pachet). Cuierul sub formă de frunze este un accesoriu de casă frumos. O decoraţiune metalică practică, vopsită astfel încât să creeze impresia unor frunze de tei verzi.
4,0 15
18

Cârlig din fontă Sharks Duo, verde

Cârlig din fontă Sharks Duo, verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCuierul colorat din fontă Duo este un cuier metalic original, în formă de două frunze de tei suprapuse. Poate fi un ajutor util pentru agăţarea hainelor, cheilor sau a altor mărunţişuri. Acest cuier mic poate fi o decoraţiune metalică în locuinţă sau la cabană. Se poate folosi foarte bine şi în bucătărie, la agăţarea şervetelor sau mănuşilor de bucătărie.
 
Cuierul se poate fixa pe perete cu două cuie sau cu două şuruburi (nu sunt incluse în pachet). Cuierul sub formă de frunze este un accesoriu de casă frumos. O decoraţiune metalică practică, vopsită astfel încât să creeze impresia unor frunze de tei verzi.

Adâncime: 2,4 cm
Culoare: verde
Greutate: 0,3 kg
Înălţime: 15,2 cm
Lăţime: 9,3 cm
Material: fontă
 679319
Distribuie
sharks

Review-uri

4,0 (15 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide