Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Caserolă din sticlă Orion, cu clemă, 0,6 l Caserolă din sticlă Orion, cu clemă, 0,6 l
  Această caserolă din sticlă, cu dimensiuni de 17 x 12,5 x 5,5 cm, are un capac din lemn de bambus și va fi foarte utilă pentru păstrarea, încălzirea și coacerea alimentelor. Capacul este prevăzut cu o garnitură din silicon. Datorită adânciturilor din capac, aceste caserole sunt stivuibile. Sticla borosilicată a caserolei este rezistentă la temperaturi ridicate, de la -20 °C până la 220 °C, , nu ia culoare, gust sau aromă din produsele alimentare păstrate și nu afectează calitatea alimentelor chiar și după conservarea pe termen lung a acestora. Doza fără capac poate fi folosită pentru încălzirea mâncărurilor în cuptorul cu microunde și pentru coacere în cuptor clasic. Și dacă mai rămâne mâncare, aceasta poate fi păstrată în frigider. Vasul din sticlă poate fi spălat fără griji în mașina de spălat vase, dar capacul, datorită materialului utilizat, trebuie spălat manual cu apă caldă și detergent și lăsat să se usuce.
4,5 15
35

Caserolă din sticlă Orion, cu clemă, 0,6 l

Caserolă din sticlă Orion, cu clemă, 0,6 l

15 review-uri
34,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 34,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

Descriere

Această caserolă din sticlă, cu dimensiuni de 17 x 12,5 x 5,5 cm, are un capac din lemn de bambus și va fi foarte utilă pentru păstrarea, încălzirea și coacerea alimentelor. Capacul este prevăzut cu o garnitură din silicon. Datorită adânciturilor din capac, aceste caserole sunt stivuibile. Sticla borosilicată a caserolei este rezistentă la temperaturi ridicate, de la -20 °C până la 220 °C, , nu ia culoare, gust sau aromă din produsele alimentare păstrate și nu afectează calitatea alimentelor chiar și după conservarea pe termen lung a acestora.
Doza fără capac poate fi folosită pentru încălzirea mâncărurilor în cuptorul cu microunde și pentru coacere în cuptor clasic. Și dacă mai rămâne mâncare, aceasta poate fi păstrată în frigider. Vasul din sticlă poate fi spălat fără griji în mașina de spălat vase, dar capacul, datorită materialului utilizat, trebuie spălat manual cu apă caldă și detergent și lăsat să se usuce.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 12,5 cm
Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Da
Greutate: 0,6 kg
Înălţime: 5,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Lăţime: 17 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 0,6 l

Codul de catalog:

 125745
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (15 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide