Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Caserolă plastic Koziol CANDY S, roz Caserolă plastic Koziol CANDY S, roz
 CANDY este o caserolă etanșă din plastic, potrivită pentru sosuri sau mici gustări servite la serviciu, la școală sau în excursii. Toate ingredientele sunt păstrate astfel separat și se amestecă înainte de a fi consumate. Toate vor rămâne proaspete și își vor păstra gustul până la ora mesei. Mâncarea de casă este din ce în ce mai populară pentru că este mai sănătoasă, mai gustoasă și prietenoasă cu mediul înconjurător deoarece evitați utilizarea mai multor ambalaje de unică folosință. Prin urmare, CANDY este un accesoriu perfect pentru toate caserolele mari Koziol. CANDY este fabricată din noul material organic Koziol, cu celuloză naturală: prietenos cu mediul înconjurător, sigur pentru alimente, 100% reciclabil, absolut fără substanțe nocive, fără formaldehidă sau BPA. În plus, este extrem de rezistent, robust și compatibil cu mașina de spălat vase. Producția în Germania permite și reducerea activă a CO2 prin rute scurte de transport și utilizarea energiei electrice verzi.
5,0 1
28

Caserolă plastic Koziol CANDY S, roz

Caserolă plastic Koziol CANDY S, roz

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCANDY este o caserolă etanșă din plastic, potrivită pentru sosuri sau mici gustări servite la serviciu, la școală sau în excursii. Toate ingredientele sunt păstrate astfel separat și se amestecă înainte de a fi consumate. Toate vor rămâne proaspete și își vor păstra gustul până la ora mesei. Mâncarea de casă este din ce în ce mai populară pentru că este mai sănătoasă, mai gustoasă și prietenoasă cu mediul înconjurător deoarece evitați utilizarea mai multor ambalaje de unică folosință.
Prin urmare, CANDY este un accesoriu perfect pentru toate caserolele mari Koziol. CANDY este fabricată din noul material organic Koziol, cu celuloză naturală: prietenos cu mediul înconjurător, sigur pentru alimente, 100% reciclabil, absolut fără substanțe nocive, fără formaldehidă sau BPA. În plus, este extrem de rezistent, robust și compatibil cu mașina de spălat vase. Producția în Germania permite și reducerea activă a CO2 prin rute scurte de transport și utilizarea energiei electrice verzi.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 8,1 cm
Culoare: roz
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 5,3 cm
Lăţime: 12,4 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 125947
Distribuie
koziol

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide