Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Castron din sticlă Altom Andrea, 500 ml Castron din sticlă Altom Andrea, 500 ml
 Acest bol cu pereți dubli este ideal pentru a servi diverse supe sau sosuri sau alte delicatese sărate sau dulci. Pereții din sticlă termorezistentă sunt perfect transparenți, ceea ce potențează și mai mult efectul vizual al pereților dubli. Pereții dubli conferă sticlei proprietăți de termoizolante, datorită cărora păstrează mai mult timp temperatura mâncării servite. Bolul este potrivit pentru servirea mâncărurilor reci și calde. Se remarcă prin calitatea înaltă, cu accent pe cele mai mici detalii.
4,5 16
36

Castron din sticlă Altom Andrea, 500 ml

Castron din sticlă Altom Andrea, 500 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest bol cu pereți dubli este ideal pentru a servi diverse supe sau sosuri sau alte delicatese sărate sau dulci. Pereții din sticlă termorezistentă sunt perfect transparenți, ceea ce potențează și mai mult efectul vizual al pereților dubli. Pereții dubli conferă sticlei proprietăți de termoizolante, datorită cărora păstrează mai mult timp temperatura mâncării servite. Bolul este potrivit pentru servirea mâncărurilor reci și calde. Se remarcă prin calitatea înaltă, cu accent pe cele mai mici detalii.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 15 cm
Înălţime: 7,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 500 ml

Codul de catalog:

 125086
Distribuie
altom

Review-uri

4,5 (16 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide