Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceainic ceramic cu ceașcă Banquet Olives Ceainic ceramic cu ceașcă Banquet Olives
 Savurați ceaiul de la ora cinci în stil elegant. Setul de ceai din ceramică conține un ceainic și o ceașcă, ambele cu o decorațiune de măsline. Se pot spăla în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală pentru menținerea culorilor saturate. Volumul ceainicului: 360 ml Volumul ceștii: 330 ml Savurați astmosfera mediteraneană cu un motiv fin de măsline. Colecția Olives combină elegantul cu practicul. Culoarea verde deschis va împrospăta masa dumneavoastră și va stimula apetitul de mâncare. Întreaga colecție se poate vedea AICI.
4,5 67
51

Ceainic ceramic cu ceașcă Banquet Olives

Ceainic ceramic cu ceașcă Banquet Olives

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSavurați ceaiul de la ora cinci în stil elegant. Setul de ceai din ceramică conține un ceainic și o ceașcă, ambele cu o decorațiune de măsline. Se pot spăla în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală pentru menținerea culorilor saturate.

Volumul ceainicului: 360 ml

Volumul ceștii: 330 ml

Savurați astmosfera mediteraneană cu un motiv fin de măsline. Colecția Olives combină elegantul cu practicul. Culoarea verde deschis va împrospăta masa dumneavoastră și va stimula apetitul de mâncare. Întreaga colecție se poate vedea AICI.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 17,5 cm
Culoare: verde
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 10,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 106442
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (67 review-uri)
98 % clienţii recomandă
6 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide