Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de design, de perete, Karlsson 5682WH, 28 cm Ceas de design, de perete, Karlsson 5682WH, 28 cm
  Designul elegant şi minimalist ale acestui ceas se va potrivi în orice interior. Este practică afişarea celor patru ore principale, ceea ce vă uşurează orientarea când vreţi să aflaţi cât este ora. Rama este fabricată din metal periat şi cadranul este acoperit cu o sticlă de protecţie. Ceasul este acţionat de un mecanism pe cuarţ cu baterie.   Marca olandeză Karlsson este unul dintre producătorii de top de ceasuri de interior. Este o marcă cu renume mondial, ale cărei produse se vând în toată lumea. Excelează prin calitate dar şi prin designuri novatoare fascinante şi prin forme estetice.
0,0 0
368

Ceas de design, de perete, Karlsson 5682WH, 28 cm

Reducere
Ceas de design, de perete, Karlsson 5682WH, 28 cm

Ceas de design, de perete, Karlsson 5682WH, 28 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Designul elegant şi minimalist ale acestui ceas se va potrivi în orice interior. Este practică afişarea celor patru ore principale, ceea ce vă uşurează orientarea când vreţi să aflaţi cât este ora. Rama este fabricată din metal periat şi cadranul este acoperit cu o sticlă de protecţie. Ceasul este acţionat de un mecanism pe cuarţ cu baterie.
 
Marca olandeză Karlsson este unul dintre producătorii de top de ceasuri de interior. Este o marcă cu renume mondial, ale cărei produse se vând în toată lumea. Excelează prin calitate dar şi prin designuri novatoare fascinante şi prin forme estetice.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 5 cm
Culoare: alb
Diametru: 28 cm

Codul de catalog:

 681864
Distribuie
karlsson

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide