Menu
Ceas de perete Future Time FT3010WH Flat white, de design, diam. 30 cm Ceas de perete Future Time FT3010WH Flat white, de design, diam. 30 cm
 Acest ceas, cu design simplu elegant, va ieşi în evidenţă în orice interior. Rama ceasului şi limbile sunt fabricate din metal cromat de culoare închisă, cadranul are cifre şi indicatori de culoare neagră şi este acoperit de o sticlă de protecţie. Ceasul este acţionat de un mecanism silenţios pe cuarţ, cu o baterie AA 1,5V.   Future Time este o firmă cehească tânără şi ambiţioasă, care care aduce pe piaţă ceasuri design simplu şi ingenios. Ceasurile acestei mărci se remarcă în special prin materiale şi confecţionare de calitate, dar şi prin mecanismele silenţioase pe cuarţ. Datorită designurilor atemporale universale şi carcaselor vopsite de calitate, ceasurile Future Time sunt foarte rezistente şi pot fi un cadou funcţional pentur orice ocazie.
5,0 1
281

Ceas de perete Future Time FT3010WH Flat white, de design, diam. 30 cm

Transport gratuit

Ceas de perete Future Time FT3010WH Flat white, de design, diam. 30 cm

1 review-uri
280,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: luni 26. 10. 2020  
Cumpărând obţineţi 58 Norocei

DescriereAcest ceas, cu design simplu elegant, va ieşi în evidenţă în orice interior. Rama ceasului şi limbile sunt fabricate din metal cromat de culoare închisă, cadranul are cifre şi indicatori de culoare neagră şi este acoperit de o sticlă de protecţie. Ceasul este acţionat de un mecanism silenţios pe cuarţ, cu o baterie AA 1,5V.
 
Future Time este o firmă cehească tânără şi ambiţioasă, care care aduce pe piaţă ceasuri design simplu şi ingenios. Ceasurile acestei mărci se remarcă în special prin materiale şi confecţionare de calitate, dar şi prin mecanismele silenţioase pe cuarţ. Datorită designurilor atemporale universale şi carcaselor vopsite de calitate, ceasurile Future Time sunt foarte rezistente şi pot fi un cadou funcţional pentur orice ocazie.

Adâncime: 4 cm
Culoare: alb
Diametru: 30 cm
Material: metal + sticlă
 680899
Distribuie
futuretime

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide