Menu
Ceas de perete Future Time FT8010BL Numbers, de design, diam. 30 cm Ceas de perete Future Time FT8010BL Numbers, de design, diam. 30 cm
 Cumpăraţi-vă acest ceas neobişnuit, cu o culoare interesantă care vă va lumina pereţii albi. Rama şi limbile sunt confecţionate din metal vopsit. Cadranul are cifre de culoare albă şi este acoperit de o sticlă de protecţie. Ceasul este acţionat de un mecanism silenţios pe cuarţ, cu o baterie AA 1,5 V.   Future Time este o firmă cehească tânără şi ambiţioasă, care care aduce pe piaţă ceasuri design simplu şi ingenios. Ceasurile acestei mărci se remarcă în special prin materiale şi confecţionare de calitate, dar şi prin mecanismele silenţioase pe cuarţ. Datorită designurilor atemporale universale şi carcaselor vopsite de calitate, ceasurile Future Time sunt foarte rezistente şi pot fi un cadou funcţional pentur orice ocazie.
0,0 0
263

Ceas de perete Future Time FT8010BL Numbers, de design, diam. 30 cm

Transport gratuit

Ceas de perete Future Time FT8010BL Numbers, de design, diam. 30 cm

262,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 23. 01. 2020  
Cumpărând obţineţi 46 Norocei

DescriereCumpăraţi-vă acest ceas neobişnuit, cu o culoare interesantă care vă va lumina pereţii albi. Rama şi limbile sunt confecţionate din metal vopsit. Cadranul are cifre de culoare albă şi este acoperit de o sticlă de protecţie. Ceasul este acţionat de un mecanism silenţios pe cuarţ, cu o baterie AA 1,5 V.
 
Future Time este o firmă cehească tânără şi ambiţioasă, care care aduce pe piaţă ceasuri design simplu şi ingenios. Ceasurile acestei mărci se remarcă în special prin materiale şi confecţionare de calitate, dar şi prin mecanismele silenţioase pe cuarţ. Datorită designurilor atemporale universale şi carcaselor vopsite de calitate, ceasurile Future Time sunt foarte rezistente şi pot fi un cadou funcţional pentur orice ocazie.

Adâncime: 4 cm
Culoare: albastru
Diametru: 30 cm
Material: metal
 680913
Distribuie
futuretime

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide