Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de perete Koziol Silk alb, diam. 45 cm Ceas de perete Koziol Silk alb, diam. 45 cm
 Acest minunat ceas de design a fost inspirat de mătase. Este complicat, aerisit și vă va atrage atenția la prima vedere. În pachet veți găsi limbi albe și negre, așa că puteți alege ce doriți. Mecanismul pe cuarț funcționează cu o baterie AA care nu este inclusă în pachet.   Materialul utilizat la fabricare este plastic nobil 100% reciclat şi nu conține BPA şi nici melanină. La fabricare nu s-au folosit termoplastice sau plastifianți.   Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaționale pentru design.
4,0 8
151

Ceas de perete Koziol Silk alb, diam. 45 cm

Reducere
Ceas de perete Koziol Silk alb, diam. 45 cm Ceas de perete Koziol Silk alb, diam. 45 cm

Ceas de perete Koziol Silk alb, diam. 45 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest minunat ceas de design a fost inspirat de mătase. Este complicat, aerisit și vă va atrage atenția la prima vedere. În pachet veți găsi limbi albe și negre, așa că puteți alege ce doriți. Mecanismul pe cuarț funcționează cu o baterie AA care nu este inclusă în pachet.
 
Materialul utilizat la fabricare este plastic nobil 100% reciclat şi nu conține BPA şi nici melanină. La fabricare nu s-au folosit termoplastice sau plastifianți.
 
Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaționale pentru design.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 3,2 cm
Culoare: alb
Diametru: 45 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 680948
Distribuie
koziol

Review-uri

4,0 (8 review-uri)
87 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide